Nagy baleset a szolnoki elkerülőn – egy autós a záróvonalon át fordult meg a másik kocsi elé

Megosztás

Súlyos szabálytalanságot vétett a személyautó vezetője, aki egy háromsávos úton akart megfordulni a záróvonal tiltása ellenére. Mindezt úgy, hogy rendesen körül se nézett.

A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán, a Tószegi út közelében a Skoda vezetője vissza akart fordulni, sajnos a Peugeot elé sikerült. Személyi sérülés nélkül úszták meg a kellemetlen kalandot – adta hírül a Balesetinfo.

Bár a poszt alatt a legtöbben megdöbbentek és a vétkes autós jogosítványának bevonását követelnék, Sándor azt a szomorú tényt is közölte, hogy már több alkalommal is volt része hasonló élményben, amikor előtte fordultak meg ezen a szakaszon a záróvonal ellenére a háromsávos úton, csak neki mindannyiszor szerencséje volt, mert el tudta kerülni a csattanást.

Ágnes azt is hírül adta, hogy egy 50+os hölgy volt a sötét színű kocsival. Mindenesetre nagy butaságot csinált, végső soron még szerencséje is volt, mert sokkal súlyosabb kimenetelű is lehetett volna a baleset, ha például egy sok tonnás kamion érkezik.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek